Zdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Króćcem gwintowane nierdzewna,z gwintem zewnętrznym wg DIN ISO 228 dla wszystkich węży Master-PUR Food, dopuszczone do kontaktu z żywnością EU 10/2011, obłożona i odlewany na stale
Wyświetl informacje o produkcieZdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Opis, dodatek do nazwy produktu | Króćcem gwintowane nierdzewna,z gwintem zewnętrznym wg DIN ISO 228 dla wszystkich węży Master-PUR Food, dopuszczone do kontaktu z żywnością EU 10/2011, obłożona i odlewany na stale |
Specyfikacja rozwiazania w zakresie polaczen | gwint przylaczeniowy zaprojektowany zgodnie z DIN ISO 228, zoptymalizowany przeplyw, szczelne polaczenie |
Wykonanie wspornika / kołnierza | wykonane z określonego materiału |
Materiał wspornika / kołnierza | Poliuretan |
Specyfikacja wspornika / kołnierza | dopuszczone do bezposredniego kontaktu z zywnoscia zgodnie z Dyrektywa UE 1935/2004, 10/2011 i jej ostatnimi zmianami, material jest zgodny z przepisami dotyczacymi zywnosci BfR XXXIX, obroża odlewany na stale z PU dopuszczona do bezpośredniego kontaktu z żywnością |
Wykonanie dyszy | wersja jako króciec gwintowany, odlewany na stale, wykonane z metalu, gwint zewnętrzny zgodnie z DIN ISO 228 |
Materiał dyszy | Stal nierdzewna 1.4310 |
Atrybuty zwiazane z materialem: chemiczne | nierdzewny, dobra odporność na chemikalia, bezwonny i bez smaku |
Właściwości Mechaniczne | doskonała wytrzymałość na rozciąganie i rozdarcie |
Kolor | biały |
Inny | rozpraszanie ładunków elektrostatycznych przez połączenie uziemiające między wężem a armaturą |
Zakres Temperatur | -40 do 90 °C |
krótkoterminowa temperatura maksymalna | krótkotrwałe do 125 °C |
Dostawa, rodzaj produkcji | produkcja dostosowana do potrzeb klienta |
Wszystkie dane odnoszą się do medium i temperatury otoczenia +20 °C.
* Z zastrzeżeniem zmian technicznych i odchyleń kolorystycznych.
Czy masz jakieś pytania dotyczące produktu, niestandardowego rozwiązania lub specjalnych obszarów zastosowań dla swoich wymagań? Prosimy o kontakt! Z niecierpliwością czekamy na rozmowę!
###EMAIL4LINK_TEXT###
###EMAIL4LINK_HREF###