Zdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Odlewane złącze zaciskowe zgodne z ISO 2852 dla wszystkich węży Master-PUR Food, bezpieczne dla żywności EU 10/2011
Wyświetl informacje o produkcieZdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Opis, dodatek do nazwy produktu | Odlewane złącze zaciskowe zgodne z ISO 2852 dla wszystkich węży Master-PUR Food, bezpieczne dla żywności EU 10/2011 |
Specyfikacja rozwiazania w zakresie polaczen | szczelne polaczenie, zoptymalizowany przeplyw, do wezy spozywczych Master-PUR od DN 25 - DN 102 |
Wykonanie wspornika / kołnierza | wykonane z określonego materiału |
Materiał wspornika / kołnierza | Poliuretan |
Specyfikacja wspornika / kołnierza | dopuszczone do bezposredniego kontaktu z zywnoscia zgodnie z Dyrektywa UE 1935/2004, 10/2011 i jej ostatnimi zmianami, material jest zgodny z przepisami dotyczacymi zywnosci BfR XXXIX, material odpowiada przepisom dotyczacym zywnosci DIN 32676 Seria A, materiał jest zgodny z wymogami prawa żywnościowego ISO 2852 |
Wykonanie dyszy | konstrukcja jako gniazdo zaciskowe, odlewany na stale, wykonane z metalu |
Materiał dyszy | Stal nierdzewna 1.4301 |
Konstrukcja pierścienia uszczelniającego | wykonane z gumy |
Materiał pierścienia uszczelniającego | NBR |
Atrybuty zwiazane z materialem: chemiczne | bezwonny i bez smaku, dobra odporność na chemikalia, nierdzewny |
Właściwości Mechaniczne | doskonała wytrzymałość na rozciąganie i rozdarcie |
Inny | rozpraszanie ładunków elektrostatycznych przez połączenie uziemiające między wężem a armaturą |
Zakres Temperatur | -40 do 90 °C |
Dostawa, rodzaj produkcji | produkcja dostosowana do potrzeb klienta |
opcjonalna modyfikacja artykulu (na zyczenie) | na życzenie dostępne w wersji aseptycznej zgodnie z DIN 11863-3, zgrzewalne lub tłoczone, inne materiały |
Wszystkie dane odnoszą się do medium i temperatury otoczenia +20 °C.
* Z zastrzeżeniem zmian technicznych i odchyleń kolorystycznych.
Czy masz jakieś pytania dotyczące produktu, niestandardowego rozwiązania lub specjalnych obszarów zastosowań dla swoich wymagań? Prosimy o kontakt! Z niecierpliwością czekamy na rozmowę!
###EMAIL4LINK_TEXT###
###EMAIL4LINK_HREF###