Zdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Kołnierz staly PU dla wszystkich typów węży Master-PUR Food, dopuszczony do bezpośredniego kontaktu z żywnością EU 10/2011, dla kołnierzy współpracujących wg DIN 2632 / DIN 2633 / DIN 2673
Wyświetl informacje o produkcieZdefiniuj parametry i kliknij przycisk!
Opis, dodatek do nazwy produktu | Kołnierz staly PU dla wszystkich typów węży Master-PUR Food, dopuszczony do bezpośredniego kontaktu z żywnością EU 10/2011, dla kołnierzy współpracujących wg DIN 2632 / DIN 2633 / DIN 2673 |
Specyfikacja rozwiazania w zakresie polaczen | kolnierz odpowiedni do kolnierza wspólpracujacego zgodnie z DIN 2632/2633, uklad otworów zgodny z DIN 2501, szyjka spawalnicza zgodna z DIN 2673, plynne przejscie miedzy wezem a kolnierzem, mozliwosc laczenia bez zwezania przekroju, cisnienie znamionowe PN 10/16 |
Wykonanie wspornika / kołnierza | wykonane z materiału o wysokiej udarności, wykonane z określonego materiału |
Materiał wspornika / kołnierza | Poliuretan |
Specyfikacja wspornika / kołnierza | dopuszczone do bezposredniego kontaktu z zywnoscia zgodnie z Dyrektywa UE 1935/2004, 10/2011 i jej ostatnimi zmianami, material jest zgodny z przepisami dotyczacymi zywnosci BfR XXXIX |
Atrybuty zwiazane z materialem: chemiczne | odporna na mikroby, odporny na hydrolizę |
Właściwości Mechaniczne | doskonała wytrzymałość na rozciąganie i rozdarcie |
Kolor | biały |
Inny | łatwy montaż, rozpraszanie ładunków elektrostatycznych dzięki zintegrowanej płytce uziemiającej |
Zakres Temperatur | -40 do 90 °C |
krótkoterminowa temperatura maksymalna | krótkotrwałe do 125 °C |
Dostawa, rodzaj produkcji | różne średnice nominalne dostępne są loco produkcja, pojedyncze średnice nominalne również loco magazyn |
Wszystkie dane odnoszą się do medium i temperatury otoczenia +20 °C.
* Z zastrzeżeniem zmian technicznych i odchyleń kolorystycznych.
Czy masz jakieś pytania dotyczące produktu, niestandardowego rozwiązania lub specjalnych obszarów zastosowań dla swoich wymagań? Prosimy o kontakt! Z niecierpliwością czekamy na rozmowę!
###EMAIL4LINK_TEXT###
###EMAIL4LINK_HREF###